Kloppend hart van Rotterdam

Wij zijn jarig op het Lezersfeest

Sander Grip Tekst
Keke Keukelaar Beeld

Drie jaar Gers! magazine laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Ons mooie magazine, dat geboren is uit onze liefde voor de stad, viert daarom zijn verjaardag tijdens het Lezersfeest op 14 november in de Centrale Bibliotheek. Aansluitend op dit feest kun je nog een maand lang genieten van bijzondere foto’s uit drie jaar Gers! magazine in de hal van “de bieb”.

Tijdens het Lezersfeest – een jaarlijks terugkerend festijn voor alle liefhebbers van het boek, maar ook van muziek en dans – interviewt Gers!-hoofdredacteur Sander Grip schrijver Ernest van der Kwast. In een huiselijke sfeer spreken zij onder meer over de stad en het schrijverschap. Daarnaast is er een bijdrage van vaste Gers!-columnist Marcel Jongmans. Het programma wordt muzikaal omlijst door de Rotterdamse rockers van De Wet. Het gesprek met Van der Kwast zal na deze avond nader uitgewerkt worden tot artikel in Gers! 12.

Wil je meemaken hoe een interview voor Gers! in zijn werk gaat? En wil je ook gewoon een fantastische avond en nacht luisteren naar de beste schrijvers en performers en dansen tijdens de Boekie Night? Kom dan naar het Lezersfeest op 14 november aanstaande!