Kloppend hart van Rotterdam

Over Gers!

Gers! is geboren uit liefde voor de stad. En die liefde belijden wij ongegeneerd. Rotterdam is leuk, gedurfd en vernieuwend. Brutaal, rauw en nuchter. Ondernemend, energiek en grensverleggend. Wij kiezen, zoveel mogelijk samen met jullie, dus voor onderwerpen die daarbij passen. Natuurlijk, Rotterdam heeft ook een dark side. Daar sluiten we onze ogen niet voor. Maar die kloterigheid, die wordt al genoeg belicht door andere media. Wij doen gewoon lekker ons eigen ding. Een doorwrocht stuk over drugs en criminaliteit is niet echt des Gers! Wat niet wegneemt, dat er genoeg ruimte is voor kritische meningen over de stad.

Dat brengt ons op het volgende. Elke euro die we binnenhalen, stoppen we weer terug in het blad. En zo zorgen we ervoor dat dit echt een blad van álle Rotterdammers wordt. En dragen we allemaal een steentje bij aan blad en stad. Wil je hieraan meedoen, steun ons dan.

Wij willen door. Want er blijft nog genoeg te dromen. Om te beginnen: ‘gers’ moet weer terug in de Dikke van Dale. Gers! moet op alle Rotterdamse trams, op billboards en op vlaggen. Gers! magazine moet een begrip worden, in Rotterdam en ver daarbuiten. Nogmaals: niet om het magazine zelf, maar om hetgeen waar Gers! voor staat: een mooi, bruisend Rotterdam, een stad met een hart, een stad die we omarmen.

Over Gers!
Initiatiefnemers Wouter, Edwin en Arjen