Kloppend hart van Rotterdam

Liefde voor Rotterdam is …

Sander Grip Tekst
Eric Fecken Beeld

De Vertrekhal van de Oranjelijn aan de Benjamin Franklinstraat was afgeladen vol. Gespannen zagen de ca. 250 gasten uit naar de lancering van de nieuwste editie van Gers! magazine. De opzwepende beats van dj Charlie da Farma en de Cherokee percussie van Andre Tatipikalawan zakten even naar de achtergrond, waarna twee grote blokken ijs werden onthuld waarin de Gers! magazines waren bevroren. 

Door het craquelé van het ijs heen was de fraaie donkergrijze cover met Frédérique Spigt zichtbaar. Initiatiefnemers Arjen van Riel, Wouter van Lieburg en Edwin Veekens staken de alweer achtste editie van hét magazine over alles waar Rotterdam trots op is, fier de lucht in.

Wisseling van hoofdredactie

Na dit feestelijke moment riepen ze Serga van Roon naar voren. De hoofdredacteur van de afgelopen acht nummers, geeft deze avond het stokje door aan Sander Grip. Zij werd uitvoerig bedankt door de heren voor al haar inspanningen om Gers! te maken tot wat het nu is. 

Kim Holland 

Na een hartelijk applaus was het tijd het eerste tastbare exemplaar van het magazine te overhandigen aan speciale gast van deze avond Kim Holland, die met een uitgebreid interview in nummer 8 staat. Alle overige aanwezige heren moesten daarna natuurlijk ook op de foto met Rotterdams heetste dame.

Bedankt!

Na zo’n geslaagde lancering is het op zijn plaats een aantal mensen te bedanken. Om te beginnen Raymond Disco van Rotterdam Business Events die alles voortreffelijk georganiseerd heeft. Daarnaast willen we de Vertrekhal bedanken voor hun gastvrijheid en het ter beschikking stellen van hun erg mooie locatie. En Ladage Events die onze gasten trakteren op heerlijk versgesneden friet.  

Voor iedereen die niet aanwezig kon zijn bij de lancering: Gers! 8 wordt vanaf donderdag 12 februari door de stad verspreid. Tevens is hij te lezen bij ROT.Plek aan de Rochussenstraat 3, in het hart van de stad. 

Oja, nuttig een Rotterdamse lunch bij ROT.plek en dan krijg je het magazine gratis erbij!