Kloppend hart van Rotterdam

Gers! danst…

Wouter van Lieburg Tekst

Op vrijdag 9 oktober is het weer zo ver, Gers! danst… Het vervolg op de succesvolle eerste editie die we in april van dit jaar georganiseerd hebben en waar zo’n 600 mensen met de voetjes van de vloer gingen. En deze editie beloofd nog leuker te worden. Wat kan je verwachten? 

Arminius Rotterdam

Uiteraard weer de waanzinnig mooie locatie die Arminius is. De DJ die vanaf de kansel de plaatjes draait en een ambiance die in Rotterdam maar op weinig plekken geëvenaard kan worden. Daarnaast gaan we het plein voor Arminius bij het feest betrekken. Hoe? Dat is nog even een verrassing. 

Beste 80’s-90’s DJ

Ook dit keer hebben we een van de beste 80’s-90’s-00’s DJ kunnen strikken om de sfeer op te bouwen en een onvergetelijke avond neer te zetten. het belooft weer een trip to memory lane te worden met stampende disco en house uit de jaren tachtig en negentig. Wij hebben we er weer veel zin in. 

Ginbar

Naast lekkere wijnen, prosecco en mooie bieren gaan we dit keer ook gin in het zonnetje zetten. En het lekkere eten zal ook niet ontbreken.  

Bilderberg arrangement

Voor de mensen die buiten Rotterdam komen of voor de mensen die direct na het dansen het bed in willen duiken, bieden we samen met het Bilderberg Parkhotel een uniek Gers! danst-arrangement aan. Voor slechts EUR 99,– krijg je een uniek gerenoveerde 2 persoonskamer inclusief een heerlijk ontbijt de volgende ochtend. Poepie chique dus! De prijs is exclusief de kaartjes voor Gers! danst (EUR 17,50 per stuk), 4,5% stadsbelasting en een service charge van EUR 1,40 per persoon. Arrangement te boeken via info@gersmagazine.nl en beperkt beschikbaar.

Goede doel: Roparun

Ook deze editie gaat er weer een deel van de opbrengst naar het goede doel. Stichting Gers! Foundation maakt zich goed voor verschillende doelen. Ook dit jaar steunen zij Roparun die als motto heeft: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. En daar draagt Gers! Foundation graag haar steentje aan bij. 

Kaarten kopen?

Kaarten zijn online te koop via shop.gersrotterdam.nl of in real life bij:

1) Het Halve Maatje in Hilligersberg;

2) Veenman+ in Spaanse Polder (pinnen niet mogelijk);

3) carenza* op Lloydkwartier (pinnen niet mogelijk).