Kloppend hart van Rotterdam

First Steps met optreden van Naaz

Gers! magazine Tekst

Niet één, niet twee maar tien festivals zijn er komende zaterdag in Rotterdam te bezoeken, en nog gratis ook. Met een optreden van de populaire Naaz om 18.00 uur op het Schouwburgplein als klap op de vuurpijl.

Rotterdam Unlimited, Operadagen Rotterdam, Pride Rotterdam, Gergiev Festival, Rotterdamse Dakendagen, Motel Mozaique, North Sea Round Town, Circusstad Festival, Poetry International en 750 jaar Dam in de Rotte hebben met First Steps de handen ineen geslagen. Met dit gezamenlijke programma ontwaakt Rotterdam uit een stille zomer en zetten de festivals een eerste stap sinds de uitbraak van COVID-19.

First Steps ie een cultureel parcours dat loopt van het Stationsplein tot aan de Binnenrotte. Onderweg, op daken, pleinen en andere verrassende locaties pik je van elk festival iets mee. First Steps start zaterdag om 12 uur maar je bepaalt zelf hoe laat je waar op de route instapt. Voor een aantal voorstellingen dient vooraf te worden gereserveerd. Voetstappen als vloerstickers wijzen je de weg. Meer informatie is terug te vinden op www.firststepsrotterdam.nl