Kloppend hart van Rotterdam

Wie is Johnny Doodle?

Wouter van Lieburg Tekst

De afgelopen week werd Rotterdam de vraag gesteld: Who is Johnny Doodle? Ook wij werden wel nieuwsgierig naar die Johnny, want hij wist ons al aardig in te pakken met al z’n promotie in de stad en het indrukwekkende filmpje.

Inmiddels zijn we geïnformeerd! Johnny Doodle is hét nieuwe fudge- en chocolademerk uit onze eigen stad, Rotterdam. Het merk start met de introductie van vier (h)eerlijke fudge varianten. Begin volgend jaar introduceert Johnny Doodle ook een lijn chocoladerepen. Wat kun je van Johnny Doodle verwachten? Pure ingrediënten, ambacht en Rotterdams lef. En Johnny is ook wel een tikkeltje eigenwijs, dus je kunt verrassende smaakcombinaties verwachten!

De fabriek draait inmiddels op volle toeren en produceert op dit moment vier fudge smaken. De smaken die vanaf deze week verkrijgbaar zijn in geselecteerde supermarkten zijn: Salty Caramel, Chocolate, Rum & Raisins en natuurlijk mag de klassieke fudge -Vanilla- niet ontbreken.

De verpakking van Johnny Doodle is opvallend met het logo in megafoon vorm en de grappige en prikkelende quotes. Er valt dus genoeg te proeven, maar ook te zien (en te lachen).

Who’s Johnny? She said…

Johnny Doodle komt uit Rotterdam en hij is een echte levensgenieter. Johnny houdt van de goede dingen in het leven, daarom streeft het merk altijd naar de hoogste kwaliteit, maken ze uitsluitend gebruik van pure en eerlijke ingrediënten en is ambachtelijke bereiding van de producten vanzelfsprekend. Johnny vindt het leuk om te verrassen en is gek op unieke smaakcombinaties.

Verkrijgbaarheid

De fudge is al verkrijgbaar in een verpakking van 200 gram bij de PLUS en in de komende weken ook bij de andere Nederlandse supermarkten voor € 1,59 per stuk. Kijk voor meer www.johnnydoodle.nl.