Kloppend hart van Rotterdam

Nieuw boek: Rotterdam Corona

Naomi Brandwijk Tekst
Marja Suur Beeld

Onlangs overhandigde de Rotterdamse fotograaf Marja Suur het allereerste exemplaar van haar fotoboek Rotterdam Corona – Wij zijn Rotterdammers, wij houden vol! aan niemand minder dan Diederik Gommers en Ernst Kuipers in het Erasmus MC in Rotterdam. Met de overhandiging van het eerste exemplaar – dat vol trots en enthousiasme in ontvangst werd genomen door de heren – is het 304 pagina’s tellende fotoboek van Marja Suur gelanceerd en vanaf nu voor 27,50 euro verkrijgbaar bij Kyosei via www.kyosei.nl en de betere boekhandel.

Rotterdam Corona – Wij zijn Rotterdammers, wij houden vol!
www.kyosei.nl

Over Rotterdam Corona – Wij zijn Rotterdammers, wij houden vol!

Rotterdam Corona – Wij zijn Rotterdammers, wij houden vol! is een historisch en indrukwekkend fotoboek over Rotterdam in coronatijd. Een bijzonder naslagwerk dat 304 pagina’s telt van een tijd die voor altijd in ons geheugen zal blijven. Voor het boek fotografeerde Marja Suur meer dan 190 Rotterdammers. Ook werkten 20 Rotterdamse organisaties op hartverwarmende wijze aan het boek mee. Van het Erasmus MC tot Diergaarde Blijdorp, van het Albeda College tot Feyenoord. Uiteraard voorzien van een pakkend voorwoord van onze burgemeester Ahmed Aboutaleb!

Stichting Vrienden van het Sophia

Dat Rotterdam Corona – Wij zijn Rotterdammers, wij houden vol! een prachtig boek is, staat vast. Wat het boek echter extra bijzonder maakt, is dat Marja Suur haar boek uit eigen middelen heeft gefinancierd en de volledige winst van het boek schenkt aan Stichting Vrienden van het Sophia, de plek waar zij ooit zelf begon.

Foto: Marja Suur. Rotterdam Corona – Wij zijn Rotterdammers, wij houden vol!
www.kyosei.nl

Over Marja Suur

Marja Suur is mede-eigenaar van Suur & Company, een vooraanstaand executive search bureau in de zorg. In het verleden heeft ze lange tijd in het Sophia Kinderziekenhuis gewerkt. Fotografie is in haar vrije tijd haar passie en een belangrijk deel van haar leven. Haar voorliefde gaat uit naar het fotograferen van alles wat met Rotterdam te maken heeft, zowel documentaire fotografie als het fotograferen van portretten (van mensen en dieren). Een deel van deze foto’s is te zien op: www.marjasuur.com.

Over Kyosei

Ontstaan vanuit een passie voor mooie verhalen en fotografie, zet Kyosei zich met trots in om bijzondere mensen, bijzondere taferelen en bijzondere gebeurtenissen zichtbaar te maken. Door verhalen te delen, door mooi werk nóg beter tot zijn recht te laten komen. De focus van Kyosei ligt op het maken en uitgeven van boeken en magazines met een menselijke insteek: persoonlijke verhalen, indringende portretten of ontroerende reportages. Verhalen die kort gezegd in woord en beeld raken.