Mo Kruisman

Mo Kruisman

Redacteur

Ik ben copywriter en werk in de Creative Factory in de oude Maassilo samen met vijf andere freelancers. Gezamenlijk vormen we een communicatiebureau met alle creatieve disciplines. Ik werk veel op het gebied van storytelling, het hele verhaal van een merk, in alle soorten media. Ik heb een hekel aan gebakken lucht en doe daarom veel interviews met makers en gebruikers.

Gers! vroeg me een artikel te maken binnen mijn eigen interesseveld en dat is eten, koken en bijzondere chefs. Ik heb in het verleden meerdere bekende Rotterdamse chefs geïnterviewd, dus ik had al goede contacten. Het thema feestelijk eten voor mensen met een klein budget van Gers! voor de feestdagen sprak mij erg aan en daarom was het fijn om dit artikel te maken.

Mo Kruisman heeft 1 verhaal geschreven

Feestmaal voor een prikkie

Lekker uitpakken aan tafel, zonder de hoofdprijs te betalen. Wim Severijn (chef van Restaurant Wereldmuseum met 1 Michelinster), Jim de Jong (chef Restaurant De Jong) en Dave Heijnen (cocktailshaker van Level Bar & Bistro) gingen voor Gers! aan de slag. Het resultaat: een feestelijk driegangenmenu voor slechts tien euro per per… 26 november 2014

Mo Kruisman heeft (nog) geen artikelen of foto's op Gers! rotterdam staan