Michael Ramaker

Michael Ramaker

Redacteur

Ik werk in het dagelijks leven als freelance journalist voor het Rotterdams Dagblad en als tester/redacteur voor de nieuwe journalistieke startup ‘immrs’. Ik ben pas sinds een paar maanden afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en ben eigenlijk zo snel mogelijk weer teruggegaan naar mijn thuisstad Schiedam, om me weer lekker in de schaduw van Rotterdam te bevinden. Ik ben vooral geïnteresseerd in nieuws wat zich elders afspeelt, en zou dan ook graag later aan de slag willen als correspondent. 

Ik werk mee aan Gers! omdat, hoewel ik eigenlijk uit Schiedam kom, ik Rotterdam als thuis beschouw. Waar ik ook heen ga, Rotterdam zal altijd de stad zijn waar ik naar terugkom. Het is een wereldstad die zijn lokale trekjes behouden heeft, en dat maakt het zo prachtig. Rotterdam heeft bij vrienden van mij uit andere steden in de Randstad de reputatie dat er weinig te beleven valt. Gers! druist daar recht tegenin, en ik ben dan ook apetrots om mijn steentje bij te dragen.

Michael Ramaker heeft 1 verhaal geschreven

Rotterdam: hip, hot & happening

Opeens waren ze daar: de lijstjes. Zowel The New York Times als The Rough Guide plaatsten Rotterdam in de top-10 van meest interessante steden ter wereld. Even later noemde CNN de Markthal tot een van de tien gebouwen die je moet zien in 2014. Hoe komt dat zo plotseling? En wat moeten we doen om Rotterdam cool te houden? 27 augustus 2014

Michael Ramaker heeft (nog) geen artikelen of foto's op Gers! rotterdam staan